M-am numărat încă de la prima ediţie printre cei entuziasmaţi de lansarea campaniei „Oamenii Timpului”. A deveni laureat al acestei deja prestigioase competiţii a fost unul dintre cele mai onorante momente trăite. (mai mult…)

George Onofrei
Câștigător la secțiunea „Jurnalism” ediția a II-a

Campania „Oamenii Timpului” este pentru mine un anotimp al altruismului, un loc în care oameni care privesc în oglinda faptelor noastre, hotărăsc cu generozitate viața un om care merită să fie cunoscut.

(mai mult…)

Evelina Moraru
Câștigătoare la categoria „Sănătate”, ediția a II-a

Gala „Oamenii Timpului” 2015 a evidențiat un aspect extrem de important și anume, comunitatea celor care își doresc să schimbe societatea pentru și în spiritul valorilor democratice.

(mai mult…)

Andrei Muraru
Câștigător la categoria „Memorie și Istorie”, ediția 2015

Mi-a fost oferită onoarea de a fi laureată a premiului categoriei Societate Civilă. Am acceptat această distincție în numele echipei mele, care m-a susținut necondiționat și față de care sunt profund recunoscătoare.

(mai mult…)

Ioana-Maria Andrioaie 
Câștigătoare la secțiunea „Societate civilă”, ediția a II-a

Pentru mine, o simplă elevă din Liceul Teoretic ”George Coșbuc”, Bălți, Republica Moldova, premiul obținut în cadrul celei de-a doua ediții a Campaniei „Oamenii Timpului” a fost un succes deosebit.

(mai mult…)

Paula-Alexandra Gîtu
Premiu Special Oamenii Timpului, ediția a II-a

Consider că acest proiect este o oportunitate pentru cei nominalizați în această campanie de a le fi recunoscute meritele și eforturile depuse în realizarea și demararea unor idei inovative.

(mai mult…)

Boboc Alexandru Vlad
Câștigător la secțiunea „Antreprenoriat”, ediția a II-a

Campania „Oamenii Timpului” reprezintă o importantă provocare lansată societății de a recunoaște și promova personalități ale vieții științifice, culturale și sociale într-o perioadă în care spațiul public este invadat de mediocritate. Început ca un demers local, evenimentul a căpătat rapid o importanță regională și chiar transnațională reușind să atragă interesul românilor de pretutindeni.

Sper ca ediția din acest an să consolideze comunitatea formată și să reprezinte nu numai o campanie de recunoaștere a realizărilor excepționale, ci și un catalizator de noi proiecte pentru societate.

Prof. univ. dr. Mihai Dimian
Câștigător la secțiunea „Educație și Cercetare”, ediția a II-a

Atât pentru mine cât și pentru ceilalți membri ai echipei proiectului Zayed Future Energy Prize, recunoașterea oferită de Campania „Oamenii Timpului” a fost cea mai înaltă apreciere de care am avut parte după ce am obținut premiul. Prezența într-un cadru de un nivel înalt și compania atâtor personalități de valoare ne-a copleșit și ne-a stimulat să ne propunem obiective și mai ambițioase.

Prof. Alexandru Iacob
Coordonator proiect câștigător la secțiunea „Tinere valori”, ediția a II-a

Campania „Oamenii Timpului” este un proiect cultural fără egal. Unicitatea proiectului provine mai ales din armonioasa așezare a părților unui întreg: o echipă excepțională, juriu competent, domenii variate. A cultiva cu pasiune și curaj excelența. Iată esența unui proiect care aduce în inima participanților bucurie nemărginită, mereu împărtășită.  

Gheorghe Cîrstian
Coordonatorul clubului de poezie „Alecart”